Fågelstationen renoveras!

Äntligen har dialogen med vår hyresvärd SFV (Statens Fastighetsverk) burit frukt och fågelstationen renoveras i skrivande stund! Det blir en yttre upprustning där panelen byts och ny isolering läggs in. Dörrar och fönster kommer också att ses över.

SFV satte igång i mitten av februari och det beräknas vara klart i början av april. Vi på stationen följer processen med stor glädje och ser fram emot att se slutresultatet!

The dialogue with our landlords, the SFV (National Property Board), has now borne fruit, and the Observatory is finally being renovated! There is an exterior refurbishment where the panel is replaced and new insulation is inserted. Doors and windows will also be renewed.

SFV started the work in mid-February and it will be completed in early April, approximately. We are following the process with great pleasure and look forward to seeing the end result!