Återfynd vid hus i Finland och Frankrike

En rödhake som ringmärktes på Landsort den 26 april 2014 hittades död i Finland nästan exakt två år senare. Fågeln hade flugit in i en glasruta i Lokalahti i sydvästra Finland, omkring 5 mil nordväst om Åbo och 30 mil nordost om Landsort. Rödhaken var minst 4,5 år gammal.

En Landsorts-märkt rödstjärthane hittades död framför en veranda I Ouroux-Sur-Saone, Bourgogne-distriktet på den östfranska landsbygden. Även denna fågel hittades den 26 april 2016, nära tre år efter märkningen.

A robin that was ringed at Landsort April 26, 2014, was found dead in Finland, almost exactly two years later. The bird had flown into a window in Lokalahti in southwestern Finland, around 50 km northwest of Turku and 300 km northeast of Landsort. The robin was at least 4.5 years old.

A male redstart ringed at Landsort was found dead in front of a porch in Ouroux-sur-Saone, Burgundy district on the countryside in eastern France. Also this bird was found April 26, 2016, nearly three years after the ringing.