Upprustningen av fågelstationen fortsätter!

Fågelstationen ”ruggar” nu ”summer complete”, och den nya ”fjäderdräkten” håller snabbt på att växa fram!

Fasaden är nästan klar och en förändring mot förr är vita knutar på den faluröda stugan. Renoverade fönster har börjat sättas in och Chris och Kay har föredömligt målat grunden svart. Även invändigt händer det saker: den efterlängtade vattentoaletten är äntligen på gång!

Landsort’s Bird Observatory is now ”moulting summer complete” and the new ”plumage” is quickly emerging!

The facade is almost ready, and a change from the former look are the white trims on the corners of the red cottage. Renovated windows have begun to be installed and Chris and Kay have admirably painted the whole fundament with black colour. Even inside things are happening: the long-awaited water toilet is finally underway!